Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林文龍
Frankie Lam Man-Lung  ♂





 
Filmography (1989-2019)
 
  演員 (17 films)
    特警90 (1989)    
    英雄重英雄 (1989) ... 胡強
    正紅旗下 (1991) ... 張軍
    後窗驚魂 (1993)    
    怪俠一枝梅 (1994) ... 文一郎
    新天龍八部之天山童姥 (1994) ... 竹
    昨夜長風 (1994) ... 左思程
    深圳之虎驚世桃色劫 (1995) ... 程志剛
    尖東雙虎 (1995) ... 阿偉
    殺人軟件 (1996) ... 梁志華
    夢幻拍檔 (1996) ... 阿龍
    旺角大家姐 (1997) ... 嚴冬
    毒吻 (1998) ... 陳雄
    殺人犯的石頭 (2013)    
    我們停戰吧 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    小Q (2019)    
  出品人 (1 film)
    我們停戰吧 (2015)