Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
禤嘉珍
Catherine Hun Ga-Jan  ♀
Aliases:  禢嘉珍,  褟嘉珍,  禤嘉玲

 
Filmography (1984-2018)
 
  監製 (29 films)
    吉星拱照 (1990)    
    踢到寶 (1992)    
    7金剛 (1994)    
    阿金 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    星月童話 (1999)    
    真心話 (1999)    
    阿虎 (2000)    
    少年阿虎 (2003)    
    公主復仇記 (2004)    
    AV (2005)    
    猛龍 (2005)    
    新紮師妹3 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    地獄第19層 (2007)    
    青苔 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    愛得起 (2009)    
    美麗密令 (2010)    
    消失的子彈 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    暴走神探 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    脫皮爸爸 (2018)    
  製片 (6 films)
    全家福 (1984)    
    打工皇帝 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    東方三俠 (1993)    
  策劃 (26 films)
    開心樂園 (1985)    
    開心勿語 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    天若有情 (1990)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    哥哥的情人 (1992)    
    東方三俠 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    特警神龍 (1994)    
    少年與英雄 (1994)    
    人善被人欺 (1994)    
    我愛你 (1998)    
    大丈夫2 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    濠情歲月千般愛 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    生日快樂 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    死神傻了 (2009)    
    囡囡 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
  執行監製 (8 films)
    阿郎的故事 (1989)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    踢到寶 (1992)    
    月亮的秘密 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    盲探 (2013)    
    衝鋒車 (2015)