Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍國成
Ricky Ng Kwok-Shing  ♂
Aliases:  伍國威 (2),  伍國城





 
Filmography (1983-2004)
 
  製片 (6 films)
    血裸祭 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    新殭屍先生 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    鑽石迷情 (2004)    
  導演 (1 film)
    緣份新天空 (1994)    
  場記 (1 film)
    風生水起 (1983)    
  策劃 (9 films)
    赤色大風暴 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    霸海紅英 (1993)    
    疊影驚情 (1993)    
    緣份新天空 (1994)    
    沒有老公的日子 (1995)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    玩火 (1996)    
  執行監製 (2 films)
    虎猛威龍 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
  監製 (1 film)
    特種飛虎 (1997)    
  副導演 (5 films)
    夜之女 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    元洲街王后 (1995)    
  演員 (16 films)
    夜之女 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    警察也移民 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    賊聖 (1991)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    元洲街王后 (1995)    
    虎猛威龍 (1995)    
    真相 (1995)    
    特種飛虎 (1997)    
    自殺前14天 (1999) ... 相士
    力王中王 (2004) ... 賀一弘
  編劇 (3 films)
    血裸祭 (1989)    
    虎猛威龍 (1995)    
    特種飛虎 (1997)