Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊志良
Thomas Chong Chi-Leung  ♂

 
Filmography (1988-2016)
 
  美術總監 (1 film)
    天降雄獅 (2015)    
  美術 (8 films)
    契媽唔易做 (1991)    
    超級女警 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
    我要活下去 (1995)    
    雷霆戰警 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    獨自等待 (2004)    
  造型設計 (2 films)
    十二生肖 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
  服裝 (22 films)
    學校風雲 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    聖戰風雲 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    現代應召女郎 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    重案組 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    伴我同行 (1994)    
    我是誰 (1998)    
    雷霆戰警 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    神話 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    鐵拳 (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
  造型指導 (2 films)
    十二生肖 (2012)    
    十二生肖 (2012)