Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚德成
Andy Tam Tak-Shing  ♂



 
Filmography (1984-1994)
 
  監製 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  製片 (7 films)
    江湖正傳 (1987)    
    夜魔先生 (1990)    
    艷鬼狂情 (1991)    
    卿本佳人 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    特區愛奴 (1992)    
    天山玉女劍 (1993)    
  美術 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  執行導演 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  演員 (8 films)
    還我少林 (1984)    
    青蓮青年 (1984)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    夜之女 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    轟天皇家將 (1992)    
    嬌娃不設防三度偷情 (1993)    
    瘋劫孽 (1994)    
  策劃 (2 films)
    夜挑情 (1993)    
    中港儷人 (1993)    
  執行監製 (2 films)
    情劫 (1993)    
    暗戀你 (1993)    
  出品人 (1 film)
    北斗之拳 (1987)