Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的臺灣演員(12)
Unknown Taiwanese Actor (12)  ♂





 
Filmography (1972-1978)
 
  演員 (24 films)
    精忠報國 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    黑路 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    大風波 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    獵人 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    詭計 (1975)    
    八道樓子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    天地雙腿 (1978)