Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的臺灣演員(13)
Unknown Taiwanese Actor (13)  ♂





 
Filmography (1969-1980)
 
  演員 (34 films)
    劍王之王 (1969)    
    鬼見愁 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    仇 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    忍 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    夢游女殺手 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    太極八蛟 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    追龍 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    旅 (1979)    
    廖添丁 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    南北腿王 (1980)