Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于莉
Yu Li (1)  ♀





 
Filmography (1984-2003)
 
  演員 (24 films)
    智斗美女蛇 (1984)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
    末代皇帝溥儀 (1987)    
    寡婦村 (1989) ... 阿來
    冰上情火 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991) ... Jenny
    監獄風雲II逃犯 (1991) ... 王榮珍
    黐線枕邊人 (1991) ... Liza
    猛鬼入侵黑社會 (1991) ... 小紅
    我愛扭紋柴 (1992)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993) ... 常謝天
    大路 (1993) ... 雷小鍵
    一代梟雄之三支旗 (1993) ... 何玉珠
    冇警時份 (1993)    
    刀劍笑 (1994) ... 顧彩衣
    九絞龍的謊言 (1995) ... Shirley
    街坊差人 (1995) ... 羅姓女子
    繡繡和她的男人 (1995) ... 繡繡
    奪舍 (1997) ... Laura
    條子阿不拉 (1999)    
    天公金 (2000)    
    新天若有情 (2001)    
    灰色驚爆 (2003) ... 蘇倩