Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周江(1)
Chow Kong (1)  ♂
Aliases:  周剛,  周大江





 
Filmography (1969-1992)
 
  動作設計 (5 films)
    逼虎跳牆 (1974)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
  演員 (94 films)
    神經刀 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    獨臂神尼 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    拳門 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    猛虎下山 (1973) ... 串澤黑
    蕩寇誌 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    十二潭腿 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    三勇士 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    猛鬼佳人 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    同根生 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    赤慾情花 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    小小少林 (1992)