Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周江(1)
Chow Kong (1)  ♂
Aliases:  周剛,  周大江





 
Filmography (1969-1992)
 
  動作設計 (6 films)
    逼虎跳牆 (1974)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
  演員 (88 films)
    飛燕金刀 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    山東響馬 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    拳門 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    猛虎下山 (1973) ... 串澤黑
    蕩寇誌 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    岩晒KEY (1983)    
    三勇士 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    同根生 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    無悔行動 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    赤慾情花 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)