Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周江(1)
Chow Kong (1)  ♂
Aliases:  周剛,  周大江





 
Filmography (1969-1994)
 
  動作設計 (6 films)
    逼虎跳牆 (1974)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
  演員 (89 films)
    峨嵋霸刀 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    金印仇 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    山東響馬 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    拳門 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    猛虎下山 (1973) ... 串澤黑
    龍爭虎鬥 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    十二潭腿 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    人嚇人 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    三勇士 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    冷血屠夫 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    同根生 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    無悔行動 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    大富之家 (1994)