Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林登飛
Lam Dang-Fei
 
Filmography (1984-1991)
 
  監製 (6 films)
    策馬入林 (1984)    
    海上花 (1986)    
    我們都是這樣長大的 (1986)    
    戰爭前夕 (1986)    
    恐佈份子 (1987)    
    漫畫奇俠 (1990)    
  出品人 (13 films)
    阿福的禮物 (1984)    
    戀戀風塵 (1986)    
    童年往事 (1986)    
    最愛是誰 (1987)    
    桂花巷 (1988)    
    陰間響馬,吹鼓吹 (1988)    
    怨女 (1988)    
    流金歲月 (1988)    
    感恩歲月 (1989)    
    色麗孽戀 (1989)    
    客途秋恨 (1990)    
    販母案考 (1990)    
    喋血邊緣 (1991)