Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣志光
Cheung Chi-Gwong (1)  ♂





 
Filmography (1989-2016)
 
  演員 (19 films)
    小小小警察 (1989)    
    返老還童 (1989) ... 化骨龍
    賊聖 (1991)    
    逃學威龍2 (1992) ... 老師
    醉拳II (1994) ... 雞骨草
    花月危情 (1994)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    鬼名模 (2000) ... 大丹
    春田花花同學會 (2006) ... 初級醫生
    性工作者十日談 (2007)    
    我的最愛 (2008) ... 寶父
    七十二家房客 (2010) ... 哈公店售貨員
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011) ... 醒 Sir
    我愛香港 (2011) ... 87年經紀陳
    失戀急讓 (2014)    
    沒女神探 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    我老婆係明星 (2016) ... 達叔