Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的配角 (2)
Unknown Supporting Actor (2)  ♂


 
Filmography (1978-1986)
 
  演員 (20 films)
    白粉雙雄 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    阿燦有難 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    執法者 (1981)    
    煲車 (1981)    
    花劫 (1982)    
    拖手仔 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    偷情 (1985)    
    我的愛神 (1986)