Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李丹露
Lee Dan-Lo
 
Filmography (1939-1955)
 
  演員 (30 films)
    大俠甘鳳池 (1939)    
    趙子龍 (1940)    
    銀燈照玉人 (1940)    
    人海淚痕 (1940)    
    贏得青樓薄倖名 (1940)    
    重振家聲 (1940)    
    大地晨鐘 (1940)    
    冷面皇夫 (1940)    
    夜上海 (1941)    
    學宮春色 (1941)    
    春閨夢裡人 (1941)    
    今宵重見月團圓 (1941)    
    花好月圓 (1941)    
    女兒女 (1941)    
    千金之子 (1941)    
    民族的吼聲 (1941)    
    男人心 (1941)    
    花街神女 (1941) ... 吳堅
    錦繡前程 (1941)    
    四代同堂 (1948)    
    黑俠歸來 (1948)    
    春雷 (1949) ... 賀客
    武則天 (1949)    
    春城花落 (1949)    
    薛仁貴血戰柳家莊 (1950)    
    金鎖記 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    錦繡年華(上集) (1951) ... 李先生
    錦繡年華(下集) (1951) ... 李先生
    王昭君 (1955) ... 李妃