Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王永隆
Wong Wing-Lung
 
Filmography (1965-1993)
 
  攝影 (37 films)
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    神劍震江湖 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    蕭十一郎 (1971)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    色慾和尚 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    金三角 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    破戒 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    蟲 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    執法者 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    腦魔 (1983)    
    紅鬼仔 (1983)    
    冷血屠夫 (1985)    
    禪宗六祖 (1987)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    魔域飛龍 (1991)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    趕屍人 (1993)