Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何誌強
Godfrey Ho Jeung-Keung  ♂
Aliases:  何志強,  何致強,  何俊昇,  何致謀





 
Filmography (1970-2015)
 
  製片 (1 film)
    少林寺王書房 (1983)    
  導演 (62 films)
    巴黎殺手 (1974)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    雜家高手 (1979)    
    金虎門 (1979)    
    功夫大火? (1980)    
    飛天拳 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    勇立忍者 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    山東물장수 (1982)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    解決士 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    山東女子물장수 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    廚房長 (1983)    
    雷拳 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    黑勇士 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    誓不低頭 (1986)    
    戰火連天 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    忍者太保之胭脂劫 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    Fire Operation (1987)    
    金牌師姐 (1989)    
    (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    驚天龍虎豹 (1991)    
    (1991)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    縱橫天下 (1993)    
    摧花狂魔 (1993)    
    死亡列車 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    諾蘇之鷹 (2015)    
  場記 (1 film)
    馬家溝 (1970)    
  策劃 (1 film)
    盲龍啞虎 (1982)    
  執行監製 (2 films)
    Top Mission (1987)    
    Fire Operation (1987)    
  監製 (4 films)
    驚天龍虎豹 (1991)    
    摧花狂魔 (1993)    
    縱橫天下 (1993)    
    龍虎之戰 (1995)    
  副導演 (17 films)
    雙俠 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    惡客 (1972)    
    五虎將 (1973)    
    警察 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    朋友 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    四大猛龍 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    神威三猛龍 (1980)    
    龍血 (1982)    
  故事 (2 films)
    忍者太保之地獄變 (1986)    
    神秘彎刀 (1991)    
  演員 (7 films)
    巴黎殺手 (1974)    
    鐵超人 (1974)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    龍血 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    左手搏擊王 (1990)    
    摧花狂魔 (1993)    
  道具 (1 film)
    武林十八女傑 (1979)    
  編劇 (38 films)
    少林拳武當劍 (1979)    
    蓋世奇花 (1981)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    紅桃經 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    黑勇士 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    火爆浪女 (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    羅漢忍者 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    殲敵者之鎗林彈雨 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    Official Exterminator: Kill for Love (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    武林通殺令 (1988)    
    縱橫天下 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)