Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜明(1)
Jiang Ming (1)  ♂





 
Filmography (1939-1984)
 
  製片 (1 film)
    男男女女 (1964)    
  導演 (4 films)
    一年之計 (1955)    
    新婚第一夜 (1956)    
    太太傳奇 (1957)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
  演員 (108 films)
    孤島天堂 (1939) ... 收租人
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    家 (1941)    
    銀槍盜 (1941)    
    春 (1942)    
    三朵花 (1943) ... 華敬一
    美人關 (1943)    
    浮雲掩月 (1943)    
    天從人願 (1944) ... 明珠父
    丹鳳朝陽 (1944)    
    萬紫千紅 (1944)    
    滿城風雨 (1947) ... 張敬甫
    清宮秘史 (1948)    
    鐵血男兒 (1948)    
    國魂 (1948) ... 史良清
    一代梟雄 (1948) ... 吳懷德
    春雷 (1949) ... 鄉老
    火葬 (1949) ... 孟大叔
    山河淚 (1949) ... 成二
    莫負青春 (1949) ... 阿繡父親
    海誓 (1949) ... 老梁
    海外尋夫 (1950) ... 馬慶祥
    油漆未乾 (1950)    
    花姑娘 (1951) ... 羅先生
    火鳳凰 (1951)    
    誤佳期 (1951)    
    詩禮傳家 (1952) ... 劉父
    蜜月 (1952) ... 老張-張世維
    一板之隔 (1952) ... 經理
    神鬼人 (1952)    
    青春頌 (1953) ... 院長
    百寶圖 (1953) ... 田萬虎
    絕代佳人 (1953) ... 魏王
    白日夢 (1953)    
    生與死 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 龍二爺
    燕雙飛 (1954) ... 江老爹
    姊妹曲 (1954)    
    都會交響曲 (1954) ... 陶老闆
    深閨夢裡人 (1954)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 錢之蓀
    視察專員 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    玫瑰岩 (1956) ... 老六
    孔雀屏 (1956)    
    逆旅風雲 (1957) ... 王老闆
    小鴿子姑娘 (1957) ... 錢老爺
    鳴鳳 (1957)    
    丁香姑娘 (1957) ... 張大中
    魔影 (1957)    
    搶新郎 (1958) ... 王員外
    情竇初開 (1958) ... 朱父
    玉手擒兇 (1958) ... 江老爺
    借親配 (1958)    
    屍變 (1958)    
    小咪趣史 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    眼兒媚 (1958) ... 嚴父
    春到海演 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    青春幻想曲 (1959) ... 社長
    野玫瑰 (1959) ... 錢老爺
    五姑娘 (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 金寵
    同命鴛鴦 (1960) ... 巡按
    生死牌 (1961) ... 海瑞
    鴛夢重溫 (1961)    
    蘭閨陰影 (1961) ... 盧橫
    雷雨 (1961) ... 魯貴
    浪子雙娃 (1962) ... 柳四爺
    我們要結婚 (1962) ... 四哥
    董小宛 (1963) ... 洪承疇
    雪地情仇 (1963)    
    頭獎馬票 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964) ... 王大同
    金鷹 (1964) ... 巴音王爺
    假婿乘龍 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    變色龍 (1965) ... 陳司令
    皇帝出京 (1965) ... 潘太師
    黃金萬兩 (1965) ... 老吳
    審妻 (1966) ... 楊素
    我來也 (1966) ... 欽差大臣
    螅蟀皇帝 (1966) ... 知府錢為高
    畫皮 (1966) ... 蒲松齡
    春自人間來 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967) ... 尹天成
    白領麗人 (1967) ... 劉經理
    烽火孤鴻 (1967)    
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    我又來也 (1968) ... 杜占魁
    石敢當 (1968) ... 活閻王
    珍珠風雲 (1968)    
    臥虎村 (1969) ... 孫祖父
    五福臨門 (1969) ... 張善之
    天堂奇遇 (1970) ... 刁永笑
    彝族之鹰 (1970) ... 龍葫蘆
    苗寨烽火 (1973)    
    球國風雲 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    至愛親朋 (1976)    
    蕩寇群英 (1978)    
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 仵工
    密殺令 (1980) ... 張誠
    泰山屠龍 (1980)    
    嶗山鬼戀 (1984)