Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳家駒
George Ng Ka-Kui  ♂
 
Filmography (1958-2005)
 
  攝影 (31 films)
    馬票女郎 (1958)    
    青春兒女 (1959)    
    桃花淚 (1960)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    情天玉女恨 (1965)    
    懷念的播音員 (1965)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    靈肉之道 (1965)    
    悲情鴛鴦夢 (1965)    
    江漢風雲 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    大怪俠 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    龍 (1967)    
    我的愛人就是你 (1967)    
    血戰八大盜 (1968)    
    獨眼貓 (1968)    
    金刀怪客 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    天王劍 (1968)    
    負心的人 (1969)    
    王老虎搶親 (1970)    
    上海灘 (1972)    
    中國人 (1972)    
    一條龍 (1973)    
    愛的小屋 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    小白龍 (1975)    
    失身的少女 (1984)    
    性宮淫花處處開 (1988)    
  製片 (3 films)
    小和尚捉妖 (1983)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    同床2夢 (1994)    
  監製 (38 films)
    愛的小屋 (1974)    
    熱浪 (1975)    
    不一樣的愛 (1976)    
    風塵六傑 (1980)    
    少林與太極 (1983)    
    孫悟空大戰牛魔王 (1989)    
    同床2夢 (1994)    
    豪情雄心 (1997)    
    殺手 (1997)    
    重振精武門 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    生死邊緣 (1998)    
    97重案實錄 (1998)    
    勇探 (1998)    
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    情與義 (1998)    
    毒吻 (1998)    
    女保鏢 (1998)    
    威龍保鏢 (1999)    
    浪盜江湖 (1999)    
    佈局 (1999)    
    深淵 (1999)    
    陰魂不散 (1999)    
    警察大賊 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    97江湖情 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    陷阱 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    雙龍出海 (2000)    
    轟天雙龍會 (2000)    
    臥底 (2000)    
    生日夜驚魂 (2000)    
    復仇者 (2000)    
    絕地狂奔 (2000)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    情不容義 (2000)    
    新水滸英雄傳 (2005)    
  導演 (2 films)
    唐朝禁宮酷刑 (1993)    
    慾獸 (1994)    
  製片人 (1 film)
    猛鬼咒 (1988)    
  剪接 (1 film)
    失身的少女 (1984)    
  策劃 (1 film)
    血染紅塵 (1992)    
  出品人 (14 films)
    猛龍征東 (1975)    
    伏擊 (1979)    
    雙龍過江 (1980)    
    小和尚捉妖 (1983)    
    女人不是弱者 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    性宮淫花處處開 (1988)    
    胭脂殺手 (1990)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    禁忌性遊戲 (1993)    
    唐朝姦妃 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    鬼同你有緣之陰屍路 (2000)