Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘德銓
Poon Tak-Chuen  ♂
Aliases:  潘德全





 
Filmography (1990-1995)
 
  演員 (19 films)
    義膽雄心 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    城市战士 (1991)    
    旺角馬場 (1992)    
    鐳射劇場之賭神秘笈 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    女童黨性風暴 (1993) ... 阿大
    神探乾濕褸 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    愛情色香味 (1994)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    邪儈 (1994)    
    囉命哥羅芳 (1994)    
    明日天涯 (1995)