Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉偉信
Wilson Yip Wai-Shun  ♂





 
Filmography (1986-2017)
 
  導演 (25 films)
    迷姦犯 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    旺角風雲 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    誤人子弟 (1997)    
    生化壽屍 (1998)    
    爆裂刑警 (1999)    
    神偷次世代 (2000)    
    朱麗葉與梁山伯 (2000)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    2002 (2001)    
    乾柴烈火 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    大城小事 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    龍虎門 (2006)    
    導火線 (2007)    
    葉問 (2008)    
    葉問2 (2010)    
    倩女幽魂 (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    衝上雲霄 (2015)    
    葉問3 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
  場記 (1 film)
    瀟酒先生 (1989)    
  副導演 (16 films)
    飛躍羚羊 (1986)    
    心跳一百 (1987)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    小小小警察 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    朋黨 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    草莽英雌 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    花貨 (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
  監製 (5 films)
    花田囍事2010 (2010)    
    殺破狼II (2015)    
    封神傳奇 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    殺破狼III (2017)    
  故事 (1 film)
    大城小事 (2004)    
  演員 (27 films)
    肥貓流浪記 (1988)    
    小小小警察 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    吉星拱照 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    風塵三女俠 (1994)    
    旺角風雲 (1996)    
    大內密探零零發 (1996) ... 妓院嫖客
    迴轉壽屍 (1997)    
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    失業皇帝 (1999)    
    惑星軌跡 (2000) ... 德遠
    買兇拍人 (2001) ... MTV 被殺目標
    4X100 水著份子 (2001)    
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001)    
    願望樹 (2001) ... 江 Sir
    走火槍 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    新紮師妹 (2002) ... 警察
    絕世好B (2002) ... C.I.D.
    風流家族 (2002)    
    太陽無知 (2004) ... 陳商明
    戲王之王 (2007) ... 警察
    最強囍事 (2011) ... 神父
    十二金鴨 (2015)    
  執行導演 (2 films)
    青春火花 (1994)    
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
  編劇 (11 films)
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    誤人子弟 (1997)    
    生化壽屍 (1998)    
    爆裂刑警 (1999)    
    朱麗葉與梁山伯 (2000)    
    2002 (2001)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    乾柴烈火 (2002)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    殺破狼 (2005)