Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃河(1)
Huang He (1)  ♂





 
Filmography (1939-1962)
 
  製片 (1 film)
    痴情 (1962)    
  導演 (1 film)
    痴情 (1962)    
  演員 (91 films)
    大地之花 (1939) ... 牛郎
    博愛 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    美人關 (1943)    
    第二代 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    鵬程萬里 (1945)    
    同病不相憐 (1946)    
    歡喜冤家 (1947)    
    古園艶屍 (1947)    
    各有千秋 (1947) ... 楊聰
    珠光寶氣 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    馬路英雄 (1949)    
    一代妖姬 (1950) ... 梁燕銘
    香島美人魚 (1950)    
    吸血鬼 (1950)    
    結婚24小時 (1950) ... 黃志堅
    出海雲霞 (1950)    
    玫瑰花開 (1951) ... 李建中
    亡魂谷 (1951)    
    十三太保 (1951) ... 范彼得
    摩登太太 (1951)    
    一丈青 (1951)    
    條條大路 (1951) ... 顧秀珊
    紅玫瑰 (1952) ... 張文華
    勾魂艷曲 (1952) ... 黃喬奇
    寶劍神弓 (1952)    
    新娘萬歲 (1952) ... 鍾友生
    虎落平陽 (1952) ... 謝大夫
    滿園春色 (1952)    
    霧香港 (1952) ... 趙省世
    澳門大血案 (1952)    
    彩鳳還巢 (1952)    
    雙面人 (1952) ... 梅亮
    閨怨 (1952)    
    香姐兒 (1952) ... 趙秉陶
    蛇蝎美人 (1952)    
    天翻地覆 (1952)    
    此恨綿綿 (1952) ... 徐子健
    浴室艷屍 (1952) ... 李光佑
    明天 (1952) ... -
    玉女懷春 (1952) ... 刁春堂
    私生子 (1953)    
    白衣紅淚 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 錢紹貽
    富貴花 (1953) ... 黃文錦
    風流魔王 (1953) ... 林之華
    魔鬼天堂 (1953)    
    新木蘭從軍 (1953)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    玉女情仇 (1953) ... 王廷傑
    風華絕代 (1953) ... 倪靜山
    秦良玉 (1953)    
    流鶯曲 (1954) ... 阿森
    碧血黃花 (1954) ... 黃克強
    長相思 (1954) ... 張維
    鄭成功 (1954) ... 鄭成功
    一鳴驚人 (1954) ... 羅志高
    重逢 (1954) ... 徐旭昌
    女兒心 (1954)    
    春回人間 (1954) ... 張自強
    寶劍結良緣 (1954)    
    還珠記 (1954) ... 張達明
    不平凡的愛 (1954) ... 王明達
    風流兒女風流債 (1954)    
    小白菜 (1955)    
    金嗓子 (1955) ... 華銓
    小鳳仙(續集) (1955)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 蘇曼殊
    人犬恩仇 (1955)    
    富貴似浮雲 (1955) ... 劉偉
    搖錢樹 (1955)    
    新李三娘 (1955) ... 李洪
    一代魔帥 (1956) ... 孟覺
    夜半歌聲 (1956)    
    日月潭之戀 (1956) ... 魏漢卿
    沒有女人的地方 (1956)    
    霧夜驚魂 (1956) ... 孫康元
    蝴蝶夫人 (1956) ... 劉嘉明
    寶刀美人 (1956) ... 關少
    戀之火第二春 (1956) ... 方西成
    雪中蓮 (1957) ... 林大中
    袁世凱 (1957) ... 唐紹儀
    萬里長城 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    賊 (1958) ... 劉明華
    鄭成功 (1959)    
    痴情 (1962)    
  編劇 (1 film)
    痴情 (1962)