Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張東亮
Tony Cheung Tung-Leung  ♂


 
Filmography (1986-2019)
 
  攝影指導 (14 films)
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    男兒當入樽 (1994)    
    最後判決 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    甜言蜜語 (1999)    
    天有眼 (2000)    
    自從他來了 (2000)    
    重裝警察 (2001)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    全城戒備 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
  攝影 (43 films)
    秋月 (1992)    
    黑豹天下 (1993)    
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    香江花月夜 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    黑金 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    天旋地戀 (1999)    
    鎗王 (2000)    
    愛情觀自在 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    完美情人 (2001)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    慳錢家族 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    30分鐘戀愛 (2004)    
    愛•作戰 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
    跟蹤 (2007)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    七十二家房客 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    龍鳳店 (2010)    
    鴻門宴 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    鐵拳 (2012)    
    大武當 (2012)    
    老男孩之猛龍過江 (2014)    
    天降雄獅 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
    機器之血 (2017)    
    攀登者 (2019)    
  導演 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  剪接 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  演員 (1 film)
    走投有路 (2001)    
  燈光 (24 films)
    皇家戰士 (1986)    
    鬼新娘 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    流金歲月 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    安樂戰場 (1990)    
    川島芳子 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    愛在別鄉的季節 (1990)    
    雙城故事 (1991)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    驚天12小時 (1991)    
    絕代雙驕 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    哥哥的情人 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
  編劇 (2 films)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
    天降雄獅 (2015)