Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張東亮
Tony Cheung Tung-Leung  ♂


 
Filmography (1986-2016)
 
  攝影 (54 films)
    秋月 (1992)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    男兒當入樽 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    烈火戰車 (1995)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    黑金 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
    最後判決 (1997)    
    非常警察 (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    天旋地戀 (1999)    
    甜言蜜語 (1999)    
    天有眼 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    自從他來了 (2000)    
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    完美情人 (2001)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    愛情觀自在 (2001)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    慳錢家族 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    30分鐘戀愛 (2004)    
    愛•作戰 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
    跟蹤 (2007)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    龍鳳店 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    鴻門宴 (2011)    
    大武當 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    老男孩之猛龍過江 (2014)    
    天降雄獅 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
  導演 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  剪接 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  演員 (1 film)
    走投有路 (2001)    
  燈光 (24 films)
    皇家戰士 (1986)    
    鬼新娘 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    流金歲月 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    愛在別鄉的季節 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    川島芳子 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    驚天12小時 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    哥哥的情人 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
  編劇 (2 films)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
    天降雄獅 (2015)