Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李海泉
Lee Hoi-Chuen  ♂




 
Filmography (1939-1961)
 
  演員 (94 films)
    打勢陰司路 (1939)    
    乞米養獎元 (1947)    
    百鳥朝凰 (1947) ... 乞兒
    火樹銀花 (1947)    
    五鼠鬧東京(下集大結局) (1948)    
    四大天王 (1948)    
    萬紫千紅 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    富貴浮雲 (1948) ... 張超
    得心應手 (1948)    
    五鼠鬧東京(上集) (1948)    
    地道狀元 (1948)    
    兩個煙精掃長堤 (1948) ... 趙鼎昌
    黃金世界 (1948)    
    背解紅羅 (1949) ... 張司馬
    垃圾天堂 (1949) ... 生神仙
    大四喜 (1949) ... 豆皮海
    天花龍鳳 (1949)    
    寶玉奇緣 (1949)    
    地獄金龜 (1949) ... 秦伯昌
    人海萬花筒 (1950)    
    五鼠鬧東京(三集) (1950) ... 翻江鼠蔣平
    細路祥 (1950) ... 洪百好
    少林七俠五探峨嵋山(上集) (1950) ... 笑俠
    法網難逃 (1950)    
    董小宛 (1950) ... 科爾太監
    廣東十虎屠龍記 (1950)    
    福祿壽全 (1950)    
    黑市婚姻 (1950)    
    少林七俠五探峨嵋山(下集大結局) (1950) ... 笑俠
    千金小姐丫環賣 (1951)    
    珠海三雄 (1951)    
    唔嫁 (1951)    
    一本萬利 (1951)    
    彩鳳戲金龍 (1951) ... 張仁進
    烏龍大俠 (1951)    
    錦繡前程 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    古靈精怪 (1952)    
    貂蟬 (1953)    
    代代平安 (1953)    
    新封神榜 (1953) ... 尤渾
    自梳女 (1954)    
    山東響馬 (1955)    
    後窗 (1955)    
    花女懷春 (1955)    
    有女萬事足 (1955)    
    下一代 (1955) ... 蕭啟明
    春花日日紅 (1955)    
    天降財神 (1955)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    女大女世界 (1955)    
    三審玉堂春 (1955) ... 沈延齡
    傻大俠 (1956)    
    鄉下女尋夫 (1956) ... 陳大牛
    血染楚王宮 (1956)    
    薛丁山三氣樊梨花 (1956)    
    莊周蝴蝶夢 (1956)    
    朱買臣衣錦榮歸 (1956)    
    奇人奇遇 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    大鬧三門街 (1956)    
    大明忠烈傳 (1957)    
    烽火戲諸侯 (1957)    
    王妃入楚軍 (1957)    
    狄青三取珍珠旗 (1957)    
    荒唐鏡五鬥陳夢吉 (1957)    
    荒唐鏡扭死官 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    刁蠻郡主戲玉郎 (1957)    
    羅通掃北 (1957)    
    魚腸劍 (1957) ... 專成
    十三妹大鬥能仁寺 (1957)    
    芙蓉恨 (1958)    
    鯉魚精 (1958)    
    胭脂馬三鬥黃飛鴻 (1958)    
    天女散花 (1958)    
    三王嫁二喬 (1958)    
    正德皇夜探龍鳳店 (1958)    
    泥馬渡康生 (1958)    
    春風帶得燕歸來 (1958)    
    火網梵宮十四年 (1958)    
    斷腸碑 (1958)    
    武松打虎 (1959)    
    三月杜鵑魂 (1959)    
    泣荊花 (1959)    
    三盜九龍杯 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    天賜福星 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)