Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳奇隆
Nicky Wu Chi-Lung  ♂





 
Filmography (1990-2011)
 
  演員 (26 films)
    遊俠兒 (1990)    
    逃學外傳 (1992)    
    新同居時代 (1994)    
    梁祝 (1994) ... 梁山伯
    那有一天不想你 (1995) ... Ricky
    花月佳期 (1995) ... 江繼威
    新紮師兄追女仔 (1995) ... 007 - 蒜頭
    漫畫王 (1996)    
    新喋血雙雄 (1996) ... 隆
    四個不平凡的少年 (1996) ... 蕭隊長
    生日多戀事 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997) ... 林建兒
    狗蛋奇兵 (1997)    
    天生絕配 (1997) ... 吳正英
    還我情心 (1999)    
    流氓學生 (1999)    
    緣份2000 (1999) ... Nicky
    新賭國仇城 (2000) ... 葉少龍
    百分百愛你 (2001)    
    有人說愛我 (2001)    
    墨攻 (2006) ... 子團
    調包 (2006)    
    新忠烈圖 (2007)    
    車票 (2008) ... 志軒
    镖行天下前傳之烽火遼東 (2010)    
    夢回鹿鼎記 (2011) ... 康熙帝