Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉國雄
Liu Kuo-Hsiung  ♂
 
Filmography (1970-1994)
 
  製片 (1 film)
    處女的誘惑 (1992)    
  副導演 (2 films)
    警告逃妻 (1970)    
    天倫樂 (1973)    
  導演 (7 films)
    艷女 (1972)    
    雨夜殺手 (1974)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    海女紅短褲 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    禁忌性遊戲 (1993)    
  執行導演 (3 films)
    仇 (1972)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
  剪接 (4 films)
    往事只能回味 (1971)    
    庭院深深 (1971)    
    北京人 (1974)    
    蛇山蠱女 (1977)    
  編劇 (9 films)
    仇 (1972)    
    危險的男人 (1972)    
    天龍地虎 (1973)    
    亡命天涯 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    同床2夢 (1994)