Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫兆倫
Deric Wan Siu-Lun  ♂





 
Filmography (1992-2016)
 
  演員 (29 films)
    群星會 (1992) ... 譚阿倫
    鹿鼎記 (1992) ... 康熙
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 康熙
    千火玫瑰 (1992)    
    新孖寶妙探 (1992) ... 張君令
    天山玉女劍 (1993)    
    笑八仙 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993) ... 胡鐵花
    葵花聖女 (1993)    
    千面天王 (1993) ... 李澤洗
    熾熱情緣 (1994)    
    馬神 (1994)    
    信有明天 (1995) ... 方志豪
    珠江恩仇記 (1996)    
    差婆阿嬌 (1998)    
    心願 (1999) ... 雪郎
    人皮屍畫 (1999)    
    夕陽天使 (2002) ... 周能
    不可思議星期二 (第二輯) (2003)    
    親密殺機 (2003) ... 岑朗昌N
    新婚告急 (2004)    
    惡男再現 (2004)    
    X檔案之懺悔 (2004)    
    愛上二房東 (2005)    
    異度迷局 (2012)    
    死亡之謎 (2015)    
    守夢者 (2015)    
    白雲橋 (2016)    
    主播36式 (2016)