Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉靜儀
Sylvia Liu Jing-Yi  ♀

 
Filmography (1988-2016)
 
  製片 (4 films)
    百變星君 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999)    
    一路驚喜 (2015)    
  副導演 (32 films)
    女子監獄 (1988)    
    驚魂記 (1989)    
    救命宣言 (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    廟街十二少 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    羔羊醫生 (1992)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    賭神2 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    百變星君 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    不道德的禮物 (1995)    
    大三元 (1996)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    碧血藍天 (1998)    
    中華英雄 (1999)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    天脈傳奇 (2002)    
    無限復活 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    飛龍再生 (2003)    
    功夫 (2004)    
    生死格斗 (2006)    
    神鬼傳奇3 (2008)    
    黃石的孩子 (2008)    
    絕地逃亡 (2016)    
    長城 (2016)    
  執行導演 (1 film)
    聖誕玫瑰 (2013)    
  演員 (1 film)
    辣手神探 (1992)    
  策劃 (1 film)
    喜馬拉亞星 (2005)