Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余偉國
Daniel Yu Wai-Kwok  ♂

 
Filmography (1986-2016)
 
  製片 (2 films)
    飆城 (1989)    
    謀殺似水年華 (2016)    
  導演 (2 films)
    1/2 次同床 (1996)    
    再說一次我愛你 (2005)    
  剪接 (1 film)
    師奶唔易做 (2006)    
  場記 (4 films)
    我的愛神 (1986)    
    歌者戀歌 (1986)    
    意亂情迷 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
  策劃 (5 films)
    捕風漢子 (1988)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    香港製造 (1997)    
  出品人 (2 films)
    太陽雨 (2006)    
    得閒飲茶 (2006)    
  執行監製 (3 films)
    去年煙花特別多 (1998)    
    人魚朵朵 (2005)    
    愛情故事 (2006)    
  副導演 (9 films)
    歌者戀歌 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    人海孤鴻 (1989)    
    摩登襯家 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
  監製 (13 films)
    天長地久 (1993)    
    天與地 (1994)    
    17歲的夏天 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    師奶唔易做 (2006)    
    瘋狂的石頭 (2006)    
    夜店 (2009)    
    心魔 (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    刀見笑 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    幸運是我 (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
  演員 (8 films)
    捕風漢子 (1988)    
    天長地久 (1993)    
    1/2 次同床 (1996)    
    去年煙花特別多 (1998) ... 上水 CID
    父子 (2006)    
    師奶唔易做 (2006) ... 文具店老闆
    刀見笑 (2011)    
    幸運是我 (2016)    
  執行導演 (1 film)
    赤裸狂奔 (1993)    
  編劇 (1 film)
    再說一次我愛你 (2005)