Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王乃東
Wang Nai-Dung  ♂
 
Filmography (1934-1957)
 
  製片 (2 films)
    潘巧雲 (1940)    
    絕代佳人 (1940)    
  演員 (37 films)
    女人 (1934)    
    新女性 (1934) ... 王博士
    飛花村 (1934)    
    梨花夫人 (1935)    
    時勢英雄 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    新婚大血案 (1936)    
    神秘之花 (1937)    
    三零三大劫案 (1937)    
    海天情侶 (1937)    
    大地的女兒 (1938)    
    鳳求凰 (1938)    
    王氏四俠 (1938)    
    四集化身姑娘 (1939)    
    神秘夫人 (1939)    
    化身人猿 (1939)    
    楚霸王 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    影城記 (1939)    
    潘巧雲 (1940)    
    打漁殺家 (1940)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    絕代佳人 (1940) ... 李自成
    美人計 (1941) ... 劉備
    歌女紅牡丹 (1941)    
    賽金花 (1941) ... 瓦德西
    古國人妖 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    激流 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 袁紹文
    上海屋簷下 (1943)    
    桃花潭水 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 袁紹文
    麴海情濤 (1944)    
    鳳還巢 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    傻瓜求愛 (1957)