Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃芳(1)
Huang Fang (1)  ♀





 
Filmography (1930-1978)
 
  場記 (16 films)
    百寶圖 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    王老五之戀 (1959)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    雷雨 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    對窗戀 (1962)    
    董小宛 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    金鷹 (1964)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
    姻緣道上 (1969)    
  演員 (66 films)
    惜分飛 (1930) ... 陳母
    二百五小傳 (1940) ... 袁母
    合家歡 (1943)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    禁婚記 (1951)    
    狂風之夜 (1952)    
    逃婚 (1952) ... 王母
    神鬼人 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 王媽
    百花齊放 (1952)    
    喜相逢 (1952)    
    一家春 (1952)    
    人海奇女子 (1952) ... 姑媽
    孽海花 (1953)    
    門 (1953)    
    兒女經 (1953) ... -
    中秋月 (1953) ... 房東太太
    丈夫日記 (1953) ... 岳母
    怨女情癡 (1953) ... 敏芝母
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 綉貨店主
    枇根巷 (1953) ... 寄母
    碧雲天 (1953) ... 阿金
    花花世界 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    百寶圖 (1953) ... 李媽
    有求不應 (1953) ... 若英母
    青春頌 (1953) ... 房東
    春情烈火 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    捉鬼記 (1957) ... 黃媽
    魔影 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    小咪趣史 (1958)    
    借親配 (1958)    
    雙喜臨門 (1959)    
    野玫瑰 (1959) ... 老娘
    血染少女心 (1959)    
    王老五之戀 (1959) ... 王母
    有女初長成 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    漁光戀 (1960) ... 寡嫂
    名醫與紅伶 (1960) ... 惠姐
    一夜難忘 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    我們要結婚 (1962) ... 陳夫人
    鍍金世界 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    四美圖 (1963) ... 顧小富
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 周嫂
    皇帝出京 (1965) ... 沈母
    艷遇 (1965) ... 趙妻
    椰林雙姝 (1965) ... 林老板
    天堂春夢 (1966) ... 太太乙
    鴛鴦帕 (1966) ... 鴇婦
    含苞待放 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    我又來也 (1968) ... 龜婆
    姻緣道上 (1969) ... 徐母
    玉女芳踪 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    一磅肉 (1976)    
    蕩寇群英 (1978)    
  服裝 (9 films)
    烽火佳人 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    雙喜臨門 (1959)    
    漁光戀 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    華燈初上 (1961)    
    一夜難忘 (1961)