Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許佩容
Jessica Hsu Pei-Yong  ♀

 
Filmography (1993-1996)
 
  監製 (17 films)
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    異域之末路英雄 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    祖孫情 (1994)    
    笑林小子 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    笑林小子II新烏龍院 (1994)    
    魔鬼天使 (1995)    
    赤裸天使 (1995)    
    無敵反斗星 (1995)    
    中國龍 (1995)    
    學校霸王 (1995)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
  導演 (1 film)
    祖孫情 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    神經刀與飛天貓 (1993)    
  出品人 (3 films)
    劍奴 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    野店 (1994)