Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾麗緹
Christy Chung Lai-Tai  ♀





 
Filmography (1993-2016)
 
  演員 (38 films)
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 莉莉
    白髮魔女2 (1993) ... 凌月兒
    神探磨轆 (1994) ... Ron
    珠光寶氣 (1994)    
    破壞之王 (1994) ... 阿麗
    戀愛的天空 (1994) ... Ady
    人魚傳說 (1994) ... 人魚小美
    九品芝麻官白面包青天 (1994) ... 吳好緹
    中南海保鑣 (1994) ... 楊倩兒
    旺角的天空 (1995) ... 蓉蓉
    救世神棍 (1995)    
    叛逆情緣 (1995) ... 鄧鈴
    虎猛威龍 (1995) ... 阿麗
    流氓醫生 (1995)    
    冒險遊戲 (1995) ... 雲端 / 阿端
    太極拳 (1996)    
    食神 (1996) ... 陽光少女(夢想版)
    運財智叻星 (1996) ... 九天玄女/Christy
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997) ... 萬玲
    97家有囍事 (1997) ... 小萱
    陰陽路 (1997)    
    中華賭俠 (2000)    
    特警新人類2 (2000) ... Inspector Chung
    冷戰 (2000) ... 于利亞
    偷吻 (2000)    
    神探俏嬌娃 (2001)    
    飛龍再生 (2003) ... Charlotte Watson
    驚心動魄 (2004) ... 關靜雯
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    凶男寡女 (2005)    
    李小龍 (2010) ... 何愛榆
    親密敵人 (2011)    
    請叫我英雄 (2012)    
    越來越好·村晚 (2013)    
    人間蒸發 (2013)    
    壞姐姐之拆婚聯盟 (2014)    
    將錯就錯 (2015)    
    The Wonder (2016)