Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石秉真(1)
Sek Bing-Chan (1)
 
Filmography (1988-2003)
 
  監製 (1 film)
    青蛇殺手 (1994)    
  導演 (8 films)
    東方巨龍 (1988)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    邪儈 (1994)    
    越境大追殺 (1994)    
    飛天俠 (1995)    
    雌虎威龍 (1997)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    冰火引誘 (2003)    
  策劃 (1 film)
    性劫蘭桂芳 (1993)    
  編劇 (9 films)
    飛天俠 (1995)    
    超級保鏢 (1998)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風月奇譚 (2001)