Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉永健
Sammy Lau Wing-Kin  ♂


 
Filmography (1993-2015)
 
  監製 (1 film)
    詭婚 (2012)    
  助理指導 (1 film)
    七劍 (2005)    
  演員 (9 films)
    的士判官 (1993)    
    重案實錄O記 (1994)    
    煙飛煙滅 (2000)    
    極速殭屍 (2001)    
    醉馬騮 (2003)    
    蔡李彿 (2011) ... 任四海
    詭婚 (2012)    
    醜男大翻身 (2014)    
    紫霞 (2015)    
  編劇 (15 films)
    八仙飯店之人肉叉燒飽 (1993)    
    虐之戀 (1993)    
    初生之犢 (1994)    
    山雞變鳳凰 (1994)    
    夢差人 (1994)    
    迷姦犯 (1995)    
    新房客 (1995)    
    真相 (1995)    
    悍匪 (1996)    
    少年15/16時 (1996)    
    金田一手稿之奇異檔案 (1996)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    高度戒備 (1997)    
    極度重犯 (1998)    
    四人幫之錢唔夠洗 (1999)