[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
曾慶珏  ♀
曾庆珏
Monica Tsang Hing-Kwok
Mandarin: céng qìng & # 2 9 6 4 7 ;
曾興玨
 
Filmography (1989-2019)
 
  粵語配音 / Cantonese Dubbing
    精裝情不自禁 / Secret Lover (1995)    
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013)    
    青春鬥 / Kung Fu Angels (2014)    
  國語配音 / Mandarin Dubbing
    東堤渡假鬼屋 / Haunted Resort (1999)    
  對白 / Dialogue
    監獄不設防 / Jail House Eros (1989)    
    引郎入室 / Erotic Passion (1992)    
    警花肉搏強姦黨 / Beyond the Copline (1993)    
  粵語配音導演 / Cantonese Dubbing Director
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
  粵語對白 / Cantonese Dialogue
    毒豪 / The Fatal Game (1991)    
    情不自禁之想入非非 / Power of Love (1993)    
    古惑奇兵之兵行險著 / 18 Shaolin Golden Boys (1996)    
    中華英雄 / A Man Called Hero (1999)