[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李龍禹
李龙禹
Lee Lung-Yue
Pinyin: lóng
Li Long-Yu,  Li Lung-Yu ,  Lee Long-Yeu,  Le Lung-Yu,  Lee Lung-Yu,  Le Lnng-Yu,  Li Lung-Yue
 
影視作品 / Filmography (1969-2012)
 
  攝影 / Cinematographer
    熱浪 / Hot Wave (1975)    
    殘缺雙雄 / Two Crippled Heroes (1982)    
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991)    
    獨立時代 / A Confucian Confusion (1994)    
    麻將 / Mahjong (1996)    
    一一 / Yi Yi (2000)    
  演員 / Actor (1969-2012)
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 趙班長 / Team leader Chiu
    獨立時代 / A Confucian Confusion (1994) ... 計程車司機孔子 / Confuscius taxi-driver
  燈光指導 / Gaffer
    殭屍少爺 / Magic Story (1987)    
  策劃 / Planning
    霹靂女王蜂 / Thunder Cat Woman (1985)    
  燈光 / Lighting
    不敢跟你講 / I Didn't Dare to Tell You (1969)    
    一條龍 / The Chinese Dragon (1973)    
    猛獅 / The Brave Lion (1974)    
    刁蠻千金傻小子 / The Spoiled Girl (1974)    
    隱俠恩仇錄 / The Mysterious Heroes (1977)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 / The Invincible Kung Fu Trio (1977)    
    夜夜磨刀的女人 / Woman Grinder's Revenge (1980)    
    歡樂群英 / Joyful Group (1980)    
    沙家十五女英豪 / Consolidated Dougherty (1981)    
    大殘拳 / Crippled Kung Fu Boxer (1981)    
    採陽女幫主 / The Guy with Secret Kung-Fu (1981)    
    笑匠 / The Time You Need a Friend (1984)    
    海潮的故事 / Echo of Sea (1986)    
    跨越時空的小子 / Kung Fu Kids IV (1987)    
    靈芝異形 / Friendly Shock (1988)    
    密宗威龍 / The Tantana (1991)    
    十八 / Eighteen (1993)    
    千人斬 / The Beheaded 1000 (1993)    
    報告班長3 / No, Sir! (1994)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
    女湯 / Woman Soup (1999)    
    第一次的親密接觸 / Flyin Dance (2000)    
    鬼同你有緣之陰屍路 / Ghost Meets You (2000)    
    煙雨紅顔 / A Pinwheel Without Wind (2002)    
    那年夏天的浪聲 / Voice of Waves (2002)    
    不散 / Goodbye, Dragon Inn (2003)    
    心戀 / La Melodie d'Helene (2004)    
    人魚朵朵 / The Shoe Fairy (2005)    
    孤戀花 / Love's Lone Flower (2005)    
    天邊一朵雲 / The Wayward Cloud (2005)    
    黑眼圈 / I Don't Want to Sleep Alone (2006)    
    不能說的秘密 / Secret (2007)    
    幫幫我愛神 / Help Me Eros (2007)    
    凶魅 / Good Will Evil (2008)    
    囧男孩 / Orz Boyz! (2008)    
    如夢 / Like a Dream (2009)    
    聽說 / Hear Me (2009)    
    艋舺 / Monga (2010)    
    雞排英雄 / Night Market Hero (2011)    
    逆光飛翔 / Touch of the Light (2012)