[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張作驥  ♂
张作骥
Chang Tso-Chi
Pinyin: zhāng zuò
Cheung Chok-Kei

 
影視作品 / Filmography (1989-2019)
 
  監製 / Producer
    人之島 / Pongso No Tao (2008)    
  副導演 / Assistant Director
    悲情城市 / A City of Sadness (1989)    
    花心撞到鬼 / Flower Heart Hit Ghost (1990)    
    棋王 / King of Chess (1991)    
  導演 / Director
    暗夜槍聲 / Midnight Revenge (1994)    
    忠仔 / Ah Chung (1996)    
    黑暗之光 / Darkness & Light (1999)    
    美麗時光 / The Best of Times (2001)    
    蝴蝶 / Soul of a Demon (2007)    
    爸… 你好嗎? / How Are You, Dad? (2009)    
    當愛來的時候 / When Love Comes (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    暑假作業 / A Time in Quchi (2013)    
    醉.生夢死 / Thanatos, Drunk (2015)    
    那個我最親愛的陌生人 / The Beloved Stranger (2019)    
  剪接 / Editor
    蝴蝶 / Soul of a Demon (2007)    
    當愛來的時候 / When Love Comes (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    暑假作業 / A Time in Quchi (2013)    
  出品人 / Presenter
    黑暗之光 / Darkness & Light (1999)    
  編劇 / Writer
    暗夜槍聲 / Midnight Revenge (1994)    
    忠仔 / Ah Chung (1996)    
    黑暗之光 / Darkness & Light (1999)    
    美麗時光 / The Best of Times (2001)    
    蝴蝶 / Soul of a Demon (2007)    
    爸… 你好嗎? / How Are You, Dad? (2009)    
    當愛來的時候 / When Love Comes (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    暑假作業 / A Time in Quchi (2013)    
    醉.生夢死 / Thanatos, Drunk (2015)