[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳嘉輝  ♂
陈嘉辉
Gary Chan Ga-Fai
Pinyin: chén jiā huī
Chan Ka-Fai



 
影視作品 / Filmography (1990-2013)
 
  演員 / Actor (1990-2013)
    獄中龍 / Dragon in Jail (1990)    
    血腥Friday / Bloody Friday (1996)    
    天使之城 / Sometimes, Miracles Do Happen (1999) ... / Joe
    不可思議星期二 (第三輯) / Twilight Tubes Part III (2003)    
    新唐伯虎 / Xin Tang Bo Hu (2006)    
    一樓一鬼 / House of the Invisibles (2007)    
    寒戰 / Cold War (2012) ... 鄭國鋒 / Kelvin Chang
    激戰 / Unbeatable (2013) ... 小丹生父 / Dani's father