[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
曾達時
曾达时
Sunny Tsang Tat-Sze
Pinyin: céng shí
Chang Daat-Shut
 
影視作品 / Filmography (1988-2019)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    七月又十四之信不信由你 / Believe It or Not (1999)    
    散打 / XanDa (2004)    
  攝影 / Cinematographer
    危情羔羊 / Thrilling Story (1993)    
    三五成群 / Street Kids Violence (1999)    
    殭屍大時代 / The Era of Vampires (2002)    
    綁錯義嫂著錯草 / Kidnap the Wrong Person (2003)    
    少年刀手 / Killer 2 (2003)    
    賭俠之人定勝天 / Fate Fighter (2003)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    鴻門宴 / White Vengeance (2011)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    非常警察 / Magnificent Team (1998)    
    阿虎 / A Fighter's Blues (2000)    
  演員 / Actor (1988-2019)
    亞李、爸爸兩個大盜 / F***/Off (1998)    
    野獸刑警 / Beast Cops (1998)    
  燈光 / Lighting
    福星闖江湖 / Return of the Lucky Stars (1988)    
    神勇雙妹嘜 / Doubles Cause Troubles (1989)    
    無敵幸運星 / When Fortune Smiles (1990)    
    警察扒手兩家親 / Family Day (1990)    
    老友鬼上身 / Ghost in Me (1992)    
    危情羔羊 / Thrilling Story (1993)    
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    天才與白痴 / Ah Fai, the Dumb (1997)    
    最後判決 / Final Justice (1997)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    非常警察 / Magnificent Team (1998)    
    野獸刑警 / Beast Cops (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 / F***/Off (1998)    
    甜言蜜語 / Sealed with a Kiss (1999)    
    天有眼 / Comeuppance (2000)    
    少年阿虎 / Star Runner (2003)    
  燈光助理 / Best Boy
    好女十八嫁 / 18 Times (1988)