[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梅婷  ♀
Mei Ting
Pinyin: méi tíng
Mui Ting





 
影視作品 / Filmography (1998-2019)
 
  製片 / Production Manager
    阿司匹林 / Aspirin (2006)    
  演員 / Actor (1998-2019)
    紅色戀人 / A Time to Remember (1998) ... 秋婷 / Qiuqiu
    花眼 / Dazzling (2001)    
    阿司匹林 / Aspirin (2006) ... / Wen Jing
    桃花運 / Desire of the Heart (2008) ... / Zhang Ying
    透析 / Judge (2009)    
    辛亥革命 / 1911 (2011) ... 陳意映 / Chen Yiying
    筆仙 / Bi Xian (2012) ... 小艾 / Xiao Ai
    激戰 / Unbeatable (2013) ... 王明君 / Wong Ming-kwun/Gwen
    推拿 / Blind Massage (2014) ... / Du Hong
    一路驚喜 / Crazy New Year's Eve (2015)    
    慾念遊戲 / Desire Game (2019) ... / Ning Xie
    “大”人物 / Big Match (2019)    
  出品人 / Presenter
    阿司匹林 / Aspirin (2006)    
 
 
Biography
 
  1988-1996: Dancer in Nanjing Army Frontier Song and Dance Troupe 1996-1997: Central Academy of Drama