[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳奕龍  ♂
吴奕龙
Sam Ng Iek-Long
Pinyin: lóng
Ng Yik-Lung,  Ng Yik-Long
 
影視作品 / Filmography (1999-2006)
 
  導演 / Director
    極速鎗王 / Speedy Gun Shooter (2001)    
    鎗神傳說 / Young Guns (2001)    
    風繼續吹 / Miss You Much (2003)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    童黨之金牌少年犯 / The Faterangers (1999)    
  演員 / Actor (1999-2006)
    旺角靚妹仔 / Hong Kong Spice Gals (1999)    
    灣仔12妹 / Wan Chai Empress (1999)    
    天地無容 / Life (2000) ... 酒店經理 / Hotel manager
    旺角暴族 / Mongkok Story (2001)    
    耀武揚威 / Fantasy of Hero (2001)    
    極速鎗王 / Speedy Gun Shooter (2001) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    鎗神傳說 / Young Guns (2001)    
    熱血刑警 / Bloody Cops (2001) ... / Kin
    少年鎗黨 / Hong Kong History Y (2001)    
    向左搞向右搞 / Sexual Exchange (2003)    
  策劃 / Planning
    向左搞向右搞 / Sexual Exchange (2003)    
  編劇 / Writer
    香港處男 / Hong Kong Pie (2000)    
    極速鎗王 / Speedy Gun Shooter (2001)    
    鎗神傳說 / Young Guns (2001)    
    耀武揚威 / Fantasy of Hero (2001)    
    茶餐廳十四號 / Cafe Shop (2002)    
    旺角半熟少女 / Mongkok Teenage (2002)    
    私家秘密處女 / My Secret Private Virgin (2003)    
    向左搞向右搞 / Sexual Exchange (2003)    
    逆風之子 / The Prince of Storm (2003)    
    一個賭杷的傳說 / The Story of Soccer Bet (2003)    
    援交天使 / Enjokosai Angel (2003)    
    九龍的天空之魔鬼屠夫 / Devil Killer (2003)    
    新死亡習作2 / New Project Blair 2 (2006)    
    新死亡習作 / New Project Blair (2006)