[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
紫茵  ♀
Chi Yan
Mandarin: yīn
Tzu Yin,  Zue Yin





 
Filmography (1970-1977)
 
  演員 / Actor (1970-1977)
    三朵花 / A Test of Love (1970) ... 陳小雅 / Chen Hsiao-ya
    李娃 / Dolly Lee (1971)    
    青衫客 / He Heals and Kills (1971)    
    三百六十一行 / 361 Steps (1974)    
    愛的迷藏 / Love Is Like a Game (1976)    
    台北77 / Taipei 77 (1977)    
    台北66 / Taipei 66 (1977)    
    蛇山蠱女 / Princess and the Toxicant (1977)    
    風雲人物 / Men of the Hour (1977)    
    超級戀愛 / The Super Love (1977) ... 珊珊 / Sansan