[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐立  ♂
Xu Li
Pinyin:
Chui Lap (1)

 
影視作品 / Filmography (1939-1953)
 
  演員 / Actor (1939-1953)
    明末遺恨 / Ming Mo Yi Hen (1939)    
    孔夫子 / Confucius (1940)    
    重見光明 / See the Light Again (1942)    
    恨不相逢未嫁時 / Hen Bu Xiang Feng Wei Jia Shi (1942)    
    / Autumn (1942)    
    / Spring (1942)    
    四姊妹 / Four Sisters (1942)    
    博愛 / Compassion (1942)    
    夜長夢多 / Ye Shang Meng Duo (1943)    
    桃花潭水 / Peach Blossum Pond (1943)    
    麴海情濤 / Qu Hai Qing Tao (1944)    
    蒙難夫人 / Lady in Distress (1947)    
    國魂 / The Soul of China (1948) ... 李茂 / Li Mao
    清宮秘史 / Sorrows of the Forbidden City (1948)    
    鍍金小姐 / Miss Du Jin (1950)    
    摩登女性 / Modern Girl (1951) ... 譚翰民 / Tan Han-Min
    虎口餘生 / Escape from the Tiger's Jaws (1951)    
    新紅樓夢 / Modern Red Chamber Dream (1952)    
    生與死 / Life and Death (1953)