[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
麥浩邦  ♂
麦浩邦
Mak Ho-Bon
Pinyin: mài hào bāng
Mak Ho-Pong,  Mak Ho-Peng,  Mak Ho-Bong
 
影視作品 / Filmography (2002-2020)
 
  片頭設計 / Credits Designer
    百分百感覺 2003 / Feel 100% 2003 (2003)    
  導演 / Director
    古宅 / The Lingering (2018)    
    逃出行動 / Breakout Brothers (2020)    
  策劃 / Planning
    葉問外傳:張天志 / Master Z: Ip Man Legacy (2018)    
  副導演 / Assistant Director
    非典人生 / City of SARS (2003)    
    女人那話兒 2 -男人這東西 / Women's Private Parts 2 (2004)    
    七劍 / Seven Swords (2005)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    葉問外傳:張天志 / Master Z: Ip Man Legacy (2018)    
  演員 / Actor (2002-2020)
    9個女仔1隻鬼 / Nine Girls and a Ghost (2002)    
    墨斗先生 / Escape from Hong Kong Island (2004)    
    家有囍事2020 / All's Well Ends Well 2020 (2020) ... 寶石鑑證師 / Gemologist
  執行導演 / Executive Director
    家有囍事2020 / All's Well Ends Well 2020 (2020)    
  編劇 / Writer
    非典人生 / City of SARS (2003)    
    失驚無神 / Dating Death (2004)