[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
明格  ♀
Ming Ke
Pinyin: míng
Ming Gak,  Ming Ge





 
影視作品 / Filmography (1957-1977)
 
  演員 / Actor (1957-1977)
    養女湖 / Yang Nu Hu (1957)    
    大將軍郭子儀 / Daai Cheung Gwan Gwok Ji Yee (1960)    
    武則天 / Empress Wu (1961)    
    薇薇的週記 / Wei-Wei's Weekly Report (1963)    
    牧野恩仇 / Mu Ye En Chou (1964)    
    我們六個 / We Six (1965)    
    煙雨濛濛 / Misty Rain (1965)    
    春歸何處 / Her Puzzle (1967)    
    尋夢園 / Recalling My Dreams (1967)    
    忘不了妳 / My Love For You (1968) ... 薛老太太 / Madame Hsue
    人鬼狐 / Man Ghost Fox (1969)    
    黑帖 / Black Invitation (1969) ... 葛老太太 / Huang's wife
    新娘與我 / The Bride and I (1969)    
    狐妻 / The Black Fox (1970) ... 客串文母 / Wen's mother
    雪嶺劍女 / Vengeance of Snow-Maid (1970)    
    群星會 / Stardust (1970)    
    珍珍的煩惱 / Young Maid, Ching-Ching (1970)    
    五對佳偶 / Five Plus Five (1971) ... / Mother
    愛在心裏 / Love in My Heart (1975)    
    不要在大街上吻我 / Don't Kiss Me on the Street (1977)    
    異鄉夢 / There's No Place Like Home (1977)