[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
松下順一  ♂
松下顺一
Matsushita Junichi
Pinyin: sōng xià shùn
Junichi Matsushita,  James Matsushita,  Junichi "James" Matsushita

 
影視作品 / Filmography (2002-2008)
 
  原創故事 / Original Story
    爆裂都市 / Explosive City (2004)    
  出品人 / Presenter
    禁室培慾3 / Perfect Education 3 (2002)    
    野狼 / Color of Pain (2002)    
    爆裂都市 / Explosive City (2004)    
    雙子 / Futago (2005)    
    凶宅 / The House (2005)    
    反斗狂奔 / Midnight Running (2006)    
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
    妻骨未寒 / Wife from Hell (2006)    
    禁室培慾之愛的俘虜 / Love Education (2006)    
    狗咬狗 / Dog Bite Dog (2006)    
    地老天荒 / Without Words (2006)    
    軍雞 / Shamo (2007)    
    蠍子 / Sasori (2008)