[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張志勇
张志勇
Chang Chi-Yong
Pinyin: zhāng zhì yǒng
Chan Chi-Yun,  Cheung Chi-Yung,  Chang Chi-Yung
 
影視作品 / Filmography (1982-2017)
 
  監製 / Producer
    風中傳說之正義使者 / Judicial Emissary (1998)    
    神探幻影 / Thunder Cops (1999)    
    變羊記 / The Ghost Tales (2012)    
  製片 / Production Manager
    春花夢露 / A Drifting Life (1996)    
  副導演 / Assistant Director
    七武士 / Seven Knights (1982)    
    最長的一夜 / The Night Ever So Long (1983)    
    黑白珠 / Black and White (1983)    
    超級市民 / Super Citizen (1985)    
    我們都是這樣長大的 / Reunion (1986)    
    戰鬥營 / Zhan Dou Ying (1987)    
  導演 / Director
    靈芝異形 / Friendly Shock (1988)    
    轟天雙雄 / Gunman from Nowhere (1988)    
    沒大沒小 / Kongfu Kids (1992)    
    伴我儷人 / My Pretty Companion (1992)    
    一隻鳥仔哮啾啾 / Such a Life! (1997)    
    沙河悲歌 / Lament of the Sand River (2000)    
    地圖的盡頭 / Never-Ending Road (2017)    
  演員 / Actor (1982-2017)
    我在黑社會的日子 / Triads - The Inside Story (1989)    
  策劃 / Planning
    千面嬌娃 / Temptress of a Thousand Face (1998)    
  出品人 / Presenter
    情慾戰場 / Sleeping with Two Sisters (1993)    
  編劇 / Writer
    戰鬥營 / Zhan Dou Ying (1987)    
    靈芝異形 / Friendly Shock (1988)    
    轟天雙雄 / Gunman from Nowhere (1988)