[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李水合  ♂
Li Shui-He
Pinyin: shuǐ
Li Shui-He,  Lee Shui-Gap

 
影視作品 / Filmography (2003-2015)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
  監製 / Producer
    欠我十萬零五韆 / Owe Me RMB 105000 (2009)    
    愛情故事 / Basic Love (2009)    
    我們畢業的夏天 / Our Graduating Summer (2010)    
    午夜心跳 / Midnight Beating (2010)    
    荒島情未了 / Lost (2012)    
    功夫戰鬥機 / Kungfu Fighter (2013)    
  製片 / Production Manager
    江北好人 / Good Man (2007)    
  行政監製 / Administrative Producer
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
  策劃 / Planning
    追影 / Tracing Shadow (2009)    
  出品人 / Presenter
    暖春 / Warm Spring (2003)    
    小偷捉賊記 / To Catch Thieves (2003)    
    明天我愛你 / I'll Love You More Tomorrow (2003)    
    少年陳真 / Hero Youngster (2004)    
    公主復仇記 / Beyond Our Ken (2004)    
    愛與勇氣 / Love and Courage (2005)    
    心急吃不了熱豆腐 / Eat Hot Tofu Slowly (2005)    
    紅孩兒:決戰火焰山 / The Fire Ball (2005)    
    摯愛 / Embrace Your Shadow (2005)    
    千杯不醉 / Drink, Drank, Drunk (2005)    
    剃頭匠 / The Old Barber (2006)    
    繳槍不殺 / Hand Over Arms, Not Harm (2006)    
    不停站的列車 / Never Ending Train (2006)    
    夜襲 / Night Attack (2007)    
    江北好人 / Good Man (2007)    
    狂蟒驚魂 / Anaconda Frightened (2008)    
    旗鱼 / Sailfish (2008)    
    欠我十萬零五韆 / Owe Me RMB 105000 (2009)    
    默守那份情 / Silently Love (2015)    
 
 
Biography
 
  Shanxi Film Studio executive.