[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝國維
谢国维
Victor Tse Kwok-Wai
Pinyin: xiè guó wéi
Tse Kwok-Hung,  Victor Tse Kwok-Wai
 
影視作品 / Filmography (2005-2017)
 
  原創音樂 / Original Music
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
    惡人谷 / House of Wolves (2016)    
  音樂剪輯 / Music Editor
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
  音樂 / Music
    美麗酒吧 / Bar Paradise (2005)    
    喜馬拉亞星 / Himalaya Singh (2005)    
    擁抱每一刻花火 / Moments of Love (2005)    
    3分鐘先生 / Mr. 3 Minutes (2006)    
    打雀英雄傳 / Bet to Basic (2006)    
    六樓后座2 家屬謝禮 / Happy Funeral (2008)    
    愛情萬歲 / Love Is Elsewhere (2008)    
    關人7事 / Seven 2 One (2009)    
    37 / 37 (2012)    
    一路向西 / Due West: Our Sex Journey (2012)    
    陪安東尼度過漫長歲月 / Les Aventures d'Anthony (2015)    
    天生不對 / Two Wrongs Make a Right (2017)