[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李海濤  ♂
李海涛
Li Hai-Tao (1)
Pinyin: hǎi tāo
Lee Hoi-To





 
影視作品 / Filmography (2003-2018)
 
  演員 / Actor (2003-2018)
    醉馬騮 / Drunken Monkey (2003) ... / Rocky
    柔道龍虎榜 / Throw Down (2004) ... / Club saxophonist
    大事件 / Breaking News (2004) ... 彭中 / Chung
    七夜 / Seven Nights (2005)    
    七劍 / Seven Swords (2005) ... 十二門將。(武士刀)寺一郎 / Si Yi Lang
    鐵三角 / Triangle (2007) ... / Brother Lung
    復仇 / Vengeance (2009)    
    打擂台 / Gallants (2010) ... 龐家軍 / Pong Ka Kwan
    車手 / Motorway (2012) ... 黃中 / Huang Zhong
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012) ... 搜山隊隊長 / Search party leader
    沖天火 / Sky on Fire (2016) ... 大狼 / Wolf
    低壓槽 / The Trough (2018) ... / A Zhong