[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
歐作霖
欧作霖
Au Chok-Lam
Pinyin: ōu zuò lín
Ou Tso-Lin,  Au Tso-Lam
 
影視作品 / Filmography (1975-1989)
 
  演員 / Actor (1975-1989)
    風塵 / The Mortal Storm (1980)    
  燈光 / Lighting
    洪拳小子 / Disciples of Shaolin (1975)    
    紅孩兒 / The Fantastic Magic Baby (1975)    
    馬哥波羅 / Marco Polo (1975)    
    方世玉與胡惠乾 / The Shaolin Avengers (1976)    
    蔡李佛小子 / The New Shaolin Boxers (1976)    
    八國聯軍 / Boxer Rebellion (1976)    
    江湖漢子 / Magnificent Wanderers (1977)    
    茄哩啡 / The Extras (1978)    
    六三三 / Vice Squad 633 (1979)    
    四大跛拳 / The Four Invincibles (1979)    
    迷蹤霍元甲 / Young Hero (1980)    
    兵來賊擋 / One Step Ahead (1980)    
    風塵 / The Mortal Storm (1980)    
    打雀英雄傳 / Mahjong Heroes (1981)    
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981)    
    拍拖更 / Carry On Police (1982)    
    奇謀妙計五福星 / Winners and Sinners (1983)    
    青蓮青年 / Teenage Trap (1984)    
    雙龍出海 / The Return of Pom Pom (1984)    
    聖誕快樂 / Merry Christmas (1984)    
    神勇雙響炮 / Pom Pom (1984)    
    人嚇鬼 / Hocus Pocus (1984)    
    花女情狂 / Smile Again (1985)    
    拍檔闖情關 / Let Us Flirt, Partner (1985)    
    祝您好運 / Lucky Diamond (1985)    
    午夜麗人 / Midnight Girls (1986)    
    金剛大戰蛇妖精 / King Kong vs The Snake Phantom (1987)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)